Erhvervslejemål

Vi udfører alle former for istandsættelse af erhvervslejemål

Har du brug for en entreprenør til din erhvervsopgave, er vi et solidt bud. Med adskillige års erfaring i bagagen, og et stort antal hænder til opgaven, kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med din opgave. Har du brug for flytning af vægge, etablering af nyt te-køkken til medarbejderne, malerarbejde, etablering af badeværelse eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe dig. Vi lægger vægt på tæt dialog og rådgiver dig før, under og efter byggeprojektet. Vi står for koordinering mellem de enkelte faggrupper, og sørger for at de økonomiske rammer og tidsplanen for projektet overholdes.

Her er et lille udpluk af de opgaver vi kan hjælpe med:

  • Ombygning
  • Nyt køkken
  • Nyt badeværelse
  • Flytning af vægge
  • Tæppebelægning
  • Slibning af gulve
  • Linoleum belægning
  • Malerarbejde
  • Total løsninger

Er netop din erhvervsopgave ikke nævnt ovenover, så kontakt os alligevel. Vi kan klare stort set alle håndværksmæssige opgaver for erhverv.

Stort hold af kompetente fagmænd

Hos Peter Maler Entreprise A/S råder vi over kompetente håndværkere med hver deres speciale. Afhængigt af den enkelte erhvervsopgaves omfang, stiller vi med alle faggrupper, hvad end der er tale om erfarne malere, uddannede VVS’ere, murere, tømrere, gulvmænd eller elektrikere. Hermed er du garanteret en totalløsning fri for bekymringer. Vi klarer hele dit byggeprojekt fra A-Z, og vi bygger naturligvis altid fokus på kvalitet og godt håndværk.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Uanset om din opgave står på listen herover eller ej, er du altid velkommen til at kontakte os med din erhvervsopgave. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, og i kraft af mange års erfaring rådgiver vi altid dig til at vælge den bedste løsning. Du kan kontakte os på mail kontakt@peter-maler.dk eller ved at give os et opkald på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud