Facaderenovering

Vi har renoveret mere end 550 facader

Solid erfaring med facaderenovering

Vi har gennem årene udført facaderenovering i København for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige insitutioner. Med et anseeligt antal facaderenoveringer bag os, har vi solid erfaring hvilket afspejles i både arbejdet og vores evne til at rådgive gennem hele processen. Vi udfører altid facaderenovering med respekt for den enkelte bygning både i henhold til materialevalg og bygningens stil.  Vi tager os af hele renoveringsopgaven uanset omfanget og sikrer at der er styr på alle underentreprenører, således at du trygt kan slappe af uden at skulle bekymre dig. Hos Peter Maler Entreprise A/S får du altid et resultat der matcher dine ønsker.

Der kan være mange årsager til at få foretaget en facaderenovering. Det danske vejr kan med tiden sætte sin spor på boligens facade, alt i mens en ny facade kan øge bygningens værdi. Hvad end din nuværende facade er nedslidt eller du ønsker at give din den et nyt look, klarer vi opgaven. Hos Peter Maler Entreprise A/S sikrer vi dig et kvalitetsresultat der holder i mange år fremover.

Lad os stå for din facaderenovering i København, så den igen kan blive flot og indbydende at se på.

Hvilke opgaver indeholde en facaderenovering?

Tilstandsvurdering
Vi udfører tilstandsvurdering sammen med kunden, hvor der udarbejdes en rapport over tilstand og udførelsesforslag.

Facadeafrensning:
Vi udfører den rigtige facadeafrensning iht behandlingsforslag så facaden ikke ødelægges af f. eks. sandblæsning, hvis der kun er behov for en Jos afrensning, hedvandsrensning eller omvendt. Dette udføres sammen med vores dygtige samarbejdspartnere som er specialister i facadeafrensning.

Stillads:
Vi opsætter stillads til facaderenovering sammen med vores samarbejdspartnere som vi henter det billigste og bedste tilbud fra.

Murerarbejde
Efter afrensningen udføres murerarbejde.
Forslag til murerarbejde kan eksempelvis være:
– Opskæring af revner i facade, ilægning af jern som forhindrer revnedannelser igen.
– Opskæring af revner i sålbænke og gesimser, lægning af armeringsnet, samt overfladepudsning med Sika monotop
– Filtsning med og uden indfarvning
– Reparation eller støbning af ornamenter
– Alm. oppudsning af facaden og sokler

Malerarbejde
Forslag til malerarbejde kan eksempelvis være:
– Silikat system
– Silikone-harpiks system
– Emulsions system
– Akryl system – tykfilms maling-tyndfilms maling
– Vand- og smudsafvisende system
Ud over dette kommer farvesammensætning som vi selvfølgelig hjælper med og har et godt samarbejde med konsulenter som er eksperter i dette

Overvejer du en facaderenovering?

Hvis du går med drømmen om at give din nuværende facade et løft, så vil vi gerne drøfte opgaven med dig. Vi udfører facaderenovering i København og er altid parate til at lytte dine ønsker. For os handler det om, at vi sammen finder den bedste løsning. Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@peter-maler.dk eller på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud