Fagentreprise

Fagentreprise

Gennem vort mangeårige samarbejde, med flere skadeservicefirmaer og forsikringsselskaber, har vi oparbejdet en stor ekspertise i håndtering af bl.a. brand- og vandskader.

Vi har et fast team fra alle faggrupper, der gennem årene har løst et stort antal opgaver sammen.

Vi udarbejder fast tidsplan og styrer aktiviteterne. Mindre opgaver udføres med kort varsel af vore servicevogne.

K.B. Hallen Brand

I Julen 1999 gik der ild i K.B. Hallen. En vaskemaskine kortsluttede i forbindelse med opladning og den ene fløj brændte sammen med et dusin plastik stole som forårsagede røg og sodudvikling i hele hallen, samt alle tilstødende lokaler.

K.B. Hallen var total ubrugelig og alle de mange aktiviteter i hallen måtte stoppe. Peter Maler Entreprise A/S kunne love K.B. Hallen at den var brugbar igen inden for en måned!

10-15 mand stod klar til at løfte opgaven
D. 2. januar 2000 sad vi med 10-15 mand som vi ikke havde arbejde til og var ved at sende dem på forlænget juleferie, da telefonen ringede. Det var TRYG Forsikring der spurgte om vi kunne løfte opgaven på en måned, og ja, selvfølgelig kunne vi det og sendte 15 mand i K.B. Hallen dagen efter. Der blev vasket og malet til den store guldmedalje, godt en måned efter pakkede folk og lifte m.v. sammen og K.B. Hallen kunne så småt åbne igen. Det kan man kalde held i uheld!

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud