Indvendigt malerarbejde

Malerarbejde til privat, foreninger og erhverv

Er din bolig eller virksomhed klar til fornyelse?

Hos Peter Maler Entreprise A/S er vi stolte af at skabe smukke, holdbare og sunde rum for vores kunder. Vi har den nødvendige ekspertise til at håndtere et bredt spektrum af maleropgaver, lige fra fornyelse af vægge, fliser, træværk og klinker til en komplet makeover af dine lofter og vægge.

Hos Peter Maler Entreprise A/S kan vi bl.a. hjælpe med:

Som professionelt malerfirma siden 1981 har vi altid den gode service og kvalitetshåndværk i fokus. Vi er medlem af Københavns Malerlaug og Danske Malermestres garantiordning, hvilket er din garanti for et veludført malerarbejde i høj kvalitet.

Eksperter i indvendigt malerarbejde

Leder du efter en ekspert i indvendig maling til din bolig eller ejendom? Peter Maler Entreprise A/S i København står klar til at tilbyde dig professionelt og effektivt indendørs malerarbejde.

Vi er specialiseret i indvendig maling af alle typer boliger, rum og ejendomme, og tilbyder altid skræddersyede løsninger baseret på dine specifikke ønsker og behov – ingen opgaver er for stor eller lille. Som en af vores arbejdsproces tilbyder vi personlig rådgivning, hvor vi arbejder tæt sammen med dig for at finde de bedste farver, materialer og teknikker til dit projekt.

Uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at bringe dine visioner til live med professionelt indvendigt malerarbejde.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80, sende en e-mail til kontakt@peter-maler.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud