Maler Vanløse

Hos Peter Maler Entreprise A/S i Vanløse kombinerer vi erfaring og høj faglighed

Professionel og erfaren maler

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi udført kompetent malerarbejde siden 1981. Med vores fire årtier i branchen har vi opbygget et renommé som et af Københavns mest anerkendte malerfirmaer. Med pålideligt håndværk og høj kvalitet leverer vi de resultater, du efterspørger. Vores mangeårige erfaring som maler i Vanløse og København har givet os en bred vifte af kompetencer. Det betyder, at vi blandt andet kan hjælpe med:

Hvis du mangler en kompetent maler i Vanløse, der kan hjælpe med ovenstående opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også hjælpe med at udføre malerarbejde på Frederiksberg, på Amager eller Valby.

Specialister i hovedentrepriser

Vi har gennem årene været ansvarlige for mange entrepriser i hele København. Med os ved din side får du en samarbejdspartner, der yder kompetent rådgivning og projektstyring. Vi identificerer allerede eventuelle faldgruber i den indledende fase, så du undgår ærgerlige forsinkelser og budgetoverskridelser.

Vi sørger for at holde overblikket, og vi tager kommunikationen med de relevante fagentreprenører. Vi har naturligvis et bredt netværk med de dygtigste håndværkere, så du altid får et kvalitetsfyldt resultat.

Da vi er medlem af Københavns Malerlaug samt Danske Malermestres garantiordning, kan du være sikker på, at vi er en ordentlig maler. Du kan derfor med ro i sindet vælge os som din maler i Vanløse eller resten af København.

Få et godt tilbud fra din maler i Vanløse

Er du på udkig efter en maler i Vanløse, som tør stå inde for sin kvalitet, der samtidig har konkurrencedygtige priser? Så vælg Peter Maler Entreprise A/S i Vanløse. Vi garanterer godt håndværk og et resultat, du får glæde af mange år fremover.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk, eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud