Om Peter Maler Entreprise

Malerfirma siden 1981

Virksomheden blev grundlagt i 1981 som et malerfirma af malermester Peter Frederiksen der selv lagde navn til. Fundamentet for firmaet var fokus på solidt kvalitetshåndværk. Siden da er der sket en del, og vi er i dag et aktieselskab med mere end 30 medarbejdere. Stadig med fokus på kvalitet i absolut top ved hver eneste opgave.

Alle medejere i virksomheden er uddannede byggeledere, og har dagligt fingrene nede i mulden, for at sikre at vi fortsat holder os up to date med branchens udvikling.

Mere end et malerfirma

Meget vand er løbet under broen siden vi i starten af 80’erne startede som malerfirma med en enkelt medarbejder. I dag har vi speciale i både større maleropgaver og entrepriseopgaver, hvor vi har speciale i hovedentrepriser.
Det er vigtigt for os at vores samarbejdspartnere leverer kvalitetshåndværk ved hver eneste sag. Derfor har vi samlet en solid gruppe af dygtige faggrupper, hvis arbejde vi kan stå inde for kvaliteten af. At arbejdet bliver udført under ordnede forhold, ligger os meget på sinde, hvorfor vi kun samarbejder med fagligt kompetente virksomheder, der passer godt på deres medarbejdere. Når vi tager en hovedentreprise, er alt lige fra medarbejdernes sikkerhed og rettigheder, til kvaliteten af det udførte håndværk, i top. Det garanterer vi.

Tidslinje: 

1981: Firmaet blev grundlagt

1984: Firmaet blev omdannet til et anpartsselskab, og senere aktieselskab

2005: Generationsskifte: Jesper Grønfeldt og Jan Hasselby overtager firmaet

2009: Jens Roithner bliver medejer

2011: Jan Hasselby udtræder af firmaet

2014: Ronni Holst bliver medejer

2021: Ronni Holst udtræder af ejerkredsen og af firmaet.

2023: Carsten Lyngby Pedersen indtræder som medejer

I dag: Peter Maler Entreprise A/S ejes af Jesper Grønfeldt, Jens Roithner og Carsten Lyngby Pedersen.

Arbejdsglæde og kvalitetshåndværk

Vi holder stædigt ved vores fundament fra dengang vi kun var et malerfirma, og ansætter kun medarbejdere med fokus på håndværk i højeste kvalitet. Lærlinge bliver lært op med samme værdigrundlag, hvilket fortsat sikrer at vi kan levere arbejde vi er stolte af. Det betyder meget for os at vores medarbejdere er glade for at være hos os. Det giver i sidste ende glade kunder, idet de bliver mødt at håndværkere med et smil på læben. At vi sætter pris på vores medarbejdere, lader til at have positiv effekt, da vores medarbejdere er hos os i en lang årrække, hvilket vi er meget stolte af.

Med venlig hilsen

Peter Maler Entreprise A/S

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os i dag på mail kontakt@peter-maler.dk eller ring på telefon 38 10 32 80.

Vi støtter Danske Hospitalsklovne

Hos Peter Maler Entreprise ønsker vi at være med til at sprede smil og glæde hos syge og sårbare børn i Danmark. Derfor er vi stolt sponsor for de Danske Hospitalsklovne i 2024.

Jens_Roithner

Jens Roithner

Byggeleder
Indehaver

Jesper_Gronfeldt

Jesper Grønfeldt

Byggeleder
Indehaver

Carsten_Lyngby_Pedersen

Carsten Lyngby Pedersen

Byggeleder
Indehaver

Katja_B_Gindrup

Katja Gindrup

Regnskabschef

Tim Pilgaard

Byggeleder

Maler
Vi beskæftiger i dag ca. 35 dygtige og veluddannede malersvende hvoraf rigtig mange har været hos os mellem 10-15 år eller mere. Vi sørger også løbende for at uddanne 4-5 elever til dygtige malersvende. Vores værkstedschef/chauffør sørger altid godt for vores medarbejdere så de hele tiden kan arbejde kontinuerligt på alle arbejdspladser rundt om i landet.

Tømrer
Vi beskæftiger i dag ca. 20 tømrer/snedkersvende via vores tætte samarbejde med 5 tømrerfirmaer som vi har arbejdet sammen med i 15-20 år. Derfor kan vi udføre alt indenfor tømrer/snedkerarbejde lige fra: forsikringsskader, udskiftning af vinduer, tagudskiftning, køkkenmontering til alm snedkerarbejde.

Murer
Vi beskæftiger i dag ca. 15 dygtige og veluddannede murersvende via vores tætte samarbejde med 4 murerfirmaer som vi har arbejdet sammen med i over 15 år. Derfor kan vi udføre alt inden for murerarbejde: facadeoppudsning, lægning af tegl, badeværelser, stukkatør, osv.

EL
Vi beskæftiger i dag ca. 15 dygtige og veluddannede elektrikere via vores tætte samarbejde med 2 elektrikerfirmaer som vi har arbejdet sammen med i over 8 år. Derfor kan vi udføre alt inden for el (også akutte), alarmer, gulvvarme, solceller, energiløsninger og meget andet.

VVS/Blikkenslager
Vi beskæftiger i dag ca. 10 dygtige og veluddannede vvs/blikkenslagere via vores tætte samarbejde med 3 VVS firmaer som vi har arbejdet sammen med i over 8-12 år. Derfor kan vi udføre alt inden for tagudskiftning af skiffer, forsikringsskader (også akutte) Rørskader, faldstamme udskiftninger, radiator udskiftninger, wc og andet sanitet, samt meget andet.

Gulvmand
Vi beskæftiger i dag ca. 10 dygtige og veluddannede gulvmænd via vores tætte samarbejde med 3 gulvfirmaer som vi har arbejdet sammen med i over 15 år. Derfor kan vi udføre alt inden for linoleum, vinyl, slibning, ludbehandling, lakbehandling, sæbebehandling og meget andet inden for gulv. Vi er specialister inden for trapper hvor vi altid finder den bedste løsning til kunden.

Stilladser
Vi beskæftiger i dag ca. 12 dygtige og veluddannede stilladsarbejdere via vores tætte samarbejde med 5-6 stilladsfirmaer som vi har arbejdet sammen med i over 10-15 år. Derfor kan vi udføre alt inden for stilladsopsætning, overdækning m.v. inden for tunge og lette stilladser.

Bygningsrengøring
Vi beskæftiger i dag ca. 4 dygtige rengøringsfolk via vores tætte samarbejde med 2 rengøringsfirmaer som vi har arbejdet sammen med i over 12 år. Derfor kan vi udføre alt inden for rengøring af kontorer, bygningsrengøring, skurvogne, vindues polering, Opskuring af linoleumstrapper, polering og meget andet.

Boersen_Gazelle_2018_logo
Boersen_Gazelle_2018_logo

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud