Totalrenoveringer og ombygning for private kunder

Opgaver for private

Hos Peter Maler Entreprise A/S kan vi hjælpe private med stort set alle håndværksmæssige opgaver.

Mange gange er der ved større projekter som eksempelvis ombygninger, renoveringer eller tilbygninger, behov for at have adskillige typer håndværkere på sagen.

Vælger du os får du en samlet pakkeløsning. Vi er en særdeles erfaren samarbejdspartner, og du slipper for at have kontakt til mere end et enkelt firma i forbindelse med dit håndværksprojekt. Vi har mangeårig erfaring med entrepriser, hvor vi koordinerer de forskellige fagligheder, og vi samarbejder kun med virksomheder hvis håndværksmæssige kvalitet vi kan stå inde for. Derfor garanterer vi håndværk i topkvalitet ved hver eneste opgave, uanset hvor stor eller lille den er.

Disse opgaver udfører vi

Malerarbejde
Alle former for ud- og indvendigt malerarbejde. Forslag til spændende farvesætning og korrekt materialevalg.

Murerarbejde
Alle former for reparationer, flisearbejde m.m. tømrer, nye lofter, skillevægge samt reparationer.

Gulvarbejde
Afhøvling, trægulve, tæpper eller linoleum.

Tømrerarbejde
Alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Skillevægge, gipslofter, nye døre og karme. Indbrudsskader og alle former for reparationsarbejder.

Elarbejde
Renovering af elinstallationer, ny belysning eller ringeanlæg.

VVS-arbejde
Alle former for vedligeholdelse, udskiftning og ombygning.

Har du spørgsmål, eller brug for at vende din opgave med en professionel, er du meget velkommen til at kontakte os. Skulle lige netop din opgave ikke falde ind under de ovenstående kategorier, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. I langt de fleste tilfælde kan vi klare opgaven.

Vil du have et tilbud?

Hos Peter Maler Entreprise A/S giver vi altid et uforpligtende tilbud på stort set alle håndværksmæssige opgaver. Vores kompetencer spænder bredt og med næsten 40 år i faget, er vi den helt rette samarbejdspartner til dit byggeprojekt. Ønsker du en snak, så skriv til os på mail kontakt@peter-maler.dk eller giv os et opkald på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud