Renovering af trapper

Vi har renoveret mere end 900 trapper og opgange

Vi udfører renovering af trapper og opgange i København

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi mange års erfaring med renovering af trapper og opgange i København, og vi er eksperter i at give nedslidte opgange en kærlig hånd. I mange tilfælde kan det være en fordel at foretage en renovering af dine eksisterende trapper frem for at udskifte dem helt. Med mange daglige skridt, er det helt naturligt at trapper med årene bliver slidte og medtagede, og opgange begynder at forfalde. Ved en renovering af trapper og opgange sparer vi dig for besværet og ikke mindst rodet ved at skulle rive hele trapper ned.

Vi har udført rigtig mange opgaver med renovering af trappeopgange i København, og arbejdet foregår altid i tæt samarbejde med bygherren. Ligeledes er arkitekter, rådgivende ingeniører og andre faggrupper som regel med gennem hele processen. Når vi står for at renovere trapper og opgange, er alle samarbejdspartnere udvalgt på baggrund af deres faglige ekspertise og fokus på kvalitetshåndværk. Mange af vores samarbejdspartnere har været med i adskillige år. Dette gør, at vi kan stå inde for alle udførte opgaver, og at vi garanterer, at de lever op til vores høje kvalitetskrav. I vores fag ændrer teknologier og produkter sig hastigt – og vi er naturligvis med på de nyeste og gennemtestede.

Nedenstående viser nogle eksempler på de opgaver vi udfører i forbindelse med renovering af trapper og opgange.

Malerarbejde
Vi udarbejder tilstandsrapport, behandlingsforslag og hjælp til spændende farvesætning.

Murerarbejde
Alle former for reparationer samt nye indgangsreposer m.m.

Gulvarbejde
Nyt linoleum, afhøvling/lakering eller træbelægning.

Elarbejde
Renovering af elinstallationer, ny belysning eller ringeanlæg.

Tømrerarbejde
Udskiftning af defekte balustre, lister, nye håndtag, navneskilte m.m.

Har du spørgsmål til renovering af opgange, er du naturligvis velkommen til at kontakte os her igennem hjemmesiden.

Skal vi renovere dine trapper?

Vi står altid til rådighed og hjælper dig gerne til med dit trappeprojekt. Lad os tage en snak om dine ønsker vedrørende trappe- eller opgangsrenovering, og hvad vi kan gøre for dig. Det er ganske uforpligtende, og vi kommer gerne med et tilbud på renovering af dine opgange. Du kan kontakte os enten ved at sende en mail til kontakt@peter-maler.dk eller give os et opkald på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud