Renovering af vinduer

Vi har renoveret mere end 70.000 vinduer

Solid erfaring med renovering af vinduer

I flere årtier har vi tilbudt renovering af vinduer i København. Vores ekspertise og faglige kompetence sikrer, at de forskellige opgaver varetaget af de respektive fagligheder. Dermed er du som kunde sikret at alle aspekter af vinduesopgaven er varetaget håndværksmæssigt korrekt og i absolut bedste kvalitet.

Vi sørger for koordinering af de forskellige faggrupper, så du kan læne dig tilbage og lade de professionelle udføre arbejdet. Ved renovering af vinduer opsætter vi stillads, så arbejdet kan udføres med maximalt mandskab og blive udført hurtigt og professionelt, med så lidt gene som muligt for beboerne.

Tømrer
Afhøvling og justering, udskiftning af defekte trædele og beslag samt registrering af alle reparationer.

Maler
Delvis eller totalafrensning, vi har specialuddannede folk til dette. Maleristandsættelse med alle materialer.

Glarmester
Kitning og udskiftning af defekte ruder.

Udskiftning
Er vinduerne i så dårlig stand at renovering er uforsvarlig, giver vi gerne tilbud på udskiftning.

Totalafrensning og genmaling

Ofte kan det sagtens betale sig at totalafrense og malerbehandle vinduerne, frem for at skifte dem. Specielt hvis de er fra før 1970 og er udført i kernetræ.
Her kommer vi hos Peter Maler Entreprise A/S ind i billedet, da vi er specialister i at totalafrense vinduer, samt at give den rigtige behandling som vil holde i op til 10 år før de blot skal genmales.

Udskiftning af vinduer

I nogle tilfælde kan en udskiftning af vinduer være en nødvendighed. Der kan være flere fordele forbundet med at udskifte dine eksisterende vinduer. Er de nedslidte daler værdien på boligen mens isoleringsevnen formindskes, hvorved du lider mærkbare varmetab. Ved at udskifte vinduerne kan du både spare penge på din varmeregning, sikre minimal vedligeholdelse samt give din bolig et nyt og mere moderne udseende. Vi har gennem årene udskiftet mange typer af vinduer i alt fra lejligheder og parcelhuse til virksomheder. Overlad trygt opgaven til os og spar bekymringerne og bøvlet.

Få et tilbud på renovering eller udskiftning af vinduer

Er du i tvivl om du bør udskifte dine vinduer eller få foretaget en renovering af de eksisterende? Gennem årene har vi udskiftet eller udført renovering af vinduer i København. Hos Peter Maler Entreprise A/S rådgiver vi dig hele vejen og hjælper dig med at finde den helt rette løsning. Kontakt os på mail kontakt@peter-maler.dk eller ring på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud