Hovedentreprise

Hovedentreprise er vores speciale

Vores spidskompetence har i mange år været hovedentreprise i København. Vores brede erfaring som hovedentreprenør kommer dig og dit byggeprojekt til gode. I os har du en seriøs og solid samarbejdspartner du altid kan læne dig op ad. Hos os er du i trygge hænder, og vi har altid fokus på grundig og kompetent rådgivning, så du ender med den bedst mulige løsning på dit projekt.

Når du henvender dig med en forespørgsel, tager vi en kort dialog om din opgave. Herefter kommer en af vores byggeledere ud og besigtiger opgaven for at kunne give et tilbud vi kan stå inde for. Når opgaven er udført, gennemgår vi i fællesskab projektet fra A-Z. Det er vigtigt for os, at alle projekter bliver sluttet af på en god og ordentlig måde.

Erfaren og professionel samarbejdspartner

I de største udbudsopgaver er vi hos Peter Maler Entreprise A/S en attraktiv leverandør, når styring og det endelige resultat er det vigtigste. Vi har tilbudt hovedentreprise i København gennem flere årtier, hvilket giver os ikke blot erfaringen, men i særdeleshed kompetencerne til at styre byggesager der omfatter koordinering af de enkelte fagentreprenører. Vi er altid på forkant med mulige udfordringer i løbet af byggeprocessen, og med et kompetent hold af dygtige håndværkere i ryggen, sikrer vi dig et kvalitetsresultat der holder i mange år, uanset hvilken opgave der stilles.

Skal vi være din hovedentreprenør?

Har du brug for kompetent rådgivning til din hovedentreprise i København, eller ønsker du, at vi sammen gennemgår de tanker og ideer du måtte sidde med? Du er naturligvis altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende processen. Ingen spørgsmål er for store eller små. Vi ønsker altid at rådgive dig til at finde den bedste løsning for dit byggeprojekt. Skriv til os på mail kontakt@peter-maler.dk eller giv os et opkald på telefon 38 10 32 80.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud