Malerfirma Amager

Vi har mange års erfaring som malerfirma på Amager

Maler med årtiers erfaring og faglig dygtighed

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi udført malerarbejde af højeste kvalitet i København i mere end 40 år. De seneste årtier har vi cementeret vores position som et kompetent og betroet malerfirma på Amager og i København. Velkendt for vores pålidelige håndværk og høje standard, leverer vi tilfredsstillende resultater, uanset om det er for private, boligforeninger, institutioner eller virksomheder.

Gennem årene har vi specialiseret os i diverse opgaver inden for malerfaget. Vi kan derfor blandt andet hjælpe dig med:

Med snilde, effektivitet og omhyggelighed står vi klar til at hjælpe dig med dine maleropgaver på hele Frederiksberg. Vi hjælper dig også gerne, hvis du ønsker vores hjælp til dine malerprojekter i Vanløse, Valby eller på Amager.

Som malerfirma på Amager hjælper vi dig også på Frederiksberg, i Vanløse, Valby eller andre steder i København og omegn.

Vi varetager også hovedentrepriser

Gennem årene har vi udviklet os til at kunne mere end at male. Vi varetager således byggeprojekter af varierende størrelser, hvor vi står for hele processen fra A-Z. Vi har kontakt til alle relevante fagentreprenører, der skal benyttes under byggesagen. Når du vælger os som din samarbejdspartner til entreprisen, har vi det overordnede ansvar. Vi sørger for at fastsætte realistiske tidsfrister, så planen for projektet holder stik.

Hos Peter Maler Entreprise A/S er vi medlem af Danske Malermestres garantiordning og Københavns Malerlaug. På den måde kan du være sikker på, at vi er en maler med styr på tingene. Vi agter at være dit foretrukne malerfirma på Amager og i København.

Skal vi hjælpe med dit næste malerprojekt?

Leder du efter et malerfirma på Amager, der kan rådgive og vejlede dig ved din næste maleropgave? Så er du kommet til rette sted. Vi leverer høj kvalitet til skarpe priser.

Du kan henvende dig til os via telefon 38 10 32 80. Foretrækker du en skriftlig henvendelse, kan du kontakte os via mail på kontakt@peter-maler.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud