Malerfirma Frederiksberg

Erfarent malerfirma på Frederiksberg med mere end 40 år på bagen

Høj kvalitet og godt håndværk

Som lokalt malerfirma på Frederiksberg har vi de seneste årtier hjulpet både beboere og erhvervsdrivende i området med alle typer af malerarbejde. Vores hold af dygtige malere evner enhver opgave inden for malerfeltet, og de motiveres af at skabe flotte og nydelige resultater. Vores malere kan eksempelvis hjælpe med disse opgaver:

Med snilde, effektivitet og omhyggelighed står vi klar til at hjælpe dig med dine maleropgaver på hele Frederiksberg. Vi hjælper dig også gerne, hvis du ønsker vores hjælp til dine malerprojekter i Vanløse, Valby eller på Amager.

Lokalt malerfirma på Frederiksberg

Hos Peter Maler Entreprise A/S kræser vi for detaljen. Derfor lytter vi grundigt til dine ønsker og behov, inden vi går i gang med arbejdet. Vi vil nemlig sikre, at vi leverer det bedste resultat for vores kunder. Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget en solid kundebase, der ofte vender tilbage til os, når de skal have udført maleropgaver.

Da vi er et malerfirma af en omfattende størrelse, kan vi både hjælpe med mindre og større maleropgaver. Vi har gennem tiden ydermere tilegnet os ekspertise med at varetage hovedentrepriser. Vi samarbejder med kompetente fagfolk, så du roligt kan lade os stå med ansvaret for din entreprise.

Vi er medlem af Danske Malermestres garantiordning samt Københavns Malerlaug. Når du vælger os som dit kommende malerfirma på Frederiksberg, kan du således være sikker på, at du får en maler af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ønsker du hjælp af et professionelt malerfirma på Frederiksberg? Så er du kommet til rette sted. Hos Peter Maler Entreprise A/S garanterer vi en gnidningsfri proces, hvor vi sørger for at holde dig opdateret undervejs. Kontakt os i dag og lad os tage en indledende dialog om dit næste projekt.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så besvarer vi din forespørgsel hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud