Malerfirma Valby

Som passioneret malerfirma i Valby leverer vi malerarbejde til dig

Høj faglighed og kyndig vejledning

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi fokus på at levere arbejde af højeste kvalitet. Vi har i mere end 40 år hjulpet alt fra private og virksomheder til boligforeninger og institutioner med flotte facader, vægge og vinduer. Som malerfirma i Valby spænder vores kompetencer bredt, og vi kan derfor hjælp dig med alt inden for malerfaget, eksempelvis:

Udover ovenstående opgaver, er vi med tiden også blevet eksperter i hovedentrepriser. Vi har opbygget et solidt og kompetent netværk af de bedste fagfolk, der skal bruges til entreprenørprojekter. Du kan derfor roligt lade os varetage din næste hovedentreprise. Som malerfirma i Valby hjælper vi både med gængse maleropgaver og hovedentrepriser på Frederiksberg, Amager, i Vanløse og resten af København.

Garanti for godt håndværk

Hos Peter Maler Entreprise A/S går vi op i gode forhold for alle. Både vores egne ansatte, de samarbejdspartnere, vi benytter os af, samt naturligvis vores kunder. Derfor er vi medlem af Københavns Malerlaug, hvor vi desuden har en plads i repræsentantskabet, og Danske Malermestres garantiordning. Begge dele er din sikkerhed for ordentlige forhold samt håndværk af højeste kvalitet.

Ved at benytte et malerfirma, der er medlem af garantiordningen, kan du få dækket op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger, hvis arbejdet ikke lever op til dine forventninger. Det er dog yderst sjældent, at garantiordningen bliver benyttet, da medlemmer af Danske Malermestre er blandt de dygtigste malere på markedet.

Kontakt dit malerfirma i Valby i dag

Er du interesseret i et malerfirma i Valby, der holder, hvad de lover, som samtidig sikrer gode forhold for både medarbejdere og samarbejdspartnere? Så bør du tage kontakt til os.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk. Ellers kan du sende os en mail på kontakt@peter-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud