Maler Valby

Lad en erfaren og professionel maler stå for dit malerprojekt

Mere end 40 års erfaring som maler

Er du på udkig efter en maler i Valby, der kombinerer årtiers erfaring med en dyb forståelse for lokalt håndværk? Så er Peter Maler det rette valg for dig. Siden vi blev etableret i 1981, har vi udført maleropgaver i alle afkroge af København. Med over 40 års erfaring har vi lavet alle former for malerarbejde, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet:

Hos Peter Maler Entreprise A/S i Valby hjælper vi både private, virksomheder, institutioner og boligforeninger med varierende malerarbejde. Vi kan også hjælpe, hvis du ønsker en maler på Frederiksberg, Amager eller i Vanløse.

Speciale i hovedentrepriser

Udover vores passion for malerfaget, har vi gennem årene specialiseret os inden for hovedentrepriser. Således varetager vi hele byggeprojektet fra start til slut. Vi holder overblikket og det overordnede ansvar. Vi har samlet et hold af yderst kompetente fagentreprenører, som vi benytter os af til vores hovedentrepriser. Vi kan derfor garantere håndværk af højeste kaliber.

Vi er både medlem af Københavns Malerlaug samt Danske Malermestres garantiordning. Disse medlemskaber er gode pejlemærker, når du skal finde en pålidelig maler i Valby eller andre steder i København. Vi går nemlig op i gode arbejdsvilkår for vores ansatte samt de samarbejdspartnere, vi benytter os af.

Kontakt din lokale maler i Valby for et tilbud

Skal du have hjælp af en professionel maler i Valby til dit næste projekt? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvor du fortæller os om dine planer og tanker.

Tag det første skridt i dag og ring til os på 38 10 32 80. Du kan også henvende dig skriftligt på mail til kontakt@peter-maler.dk eller benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud