Maler Amager

Erfaren og lokal maler på Amager med fokus på kvalitet

Alt i malerarbejde

Vi er et malerfirma med mere end 40 års erfaring. Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi i årenes løb udført professionelt malerarbejde for et væld af forskellige kunder, såsom private, ejer- og andelsforeninger, virksomheder og institutioner. Som maler på Amager kan vi udføre mange typer af opgaver for dig:

Har du brug for en kompetent og erfaren maler til dit næste projekt? Så henvend dig i dag. Som en af Københavns førende malere kan vi også hjælpe dig med projekter i Valby, Vanløse eller på Frederiksberg.

Din lokale maler på Amager og i København

Der er sket meget siden den spæde start i 1981, hvor Peter Maler Entreprise A/S blev grundlagt. Vi er i dag et malerfirma med over 30 ansatte. Vi har derfor kapacitet og evner til at varetage selv de største maleropgaver. Vi har derudover stor erfaring med at være ansvarlige for hele hovedentreprisen. Vi har et unikt netværk, hvor de dygtigste håndværkere inden for alle faggrupper er repræsenteret. Du kan derfor roligt lade os varetage dit næste store byggeprojekt.

Vi er medlem af Danske Malermestres garantiordning og Københavns Malerlaug. Dette er din sikkerhed for, at du vil værdsætte vores kvalitetsarbejde, når du vælger os som din maler på Amager.

Få hjælp til dit næste malerprojekt

Skal vi give dit hjem eller din virksomhed fornyet liv og sjæl? Så tag det første skridt nu. Vores mangeårige erfaring kommer helt sikkert dig til gode.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80. Alternativt kan du sende os en mail på kontakt@peter-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud