Malerfirma Vanløse

Vi er et erfarent og pålideligt malerfirma i Vanløse

Erfaring og ekspertise

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi mange års erfaring med malerarbejde. Vi har eksisteret siden 1981, og vi er efterhånden et af de førende malerfirmaer i Københavnsområdet. Vi har knoklet hårdt for at nå til, hvor vi er i dag. Vores 40 år i branchen har givet os kompetencer og viden, der kommer alle vores kunder til gode. Som malerfirma i Vanløse kan vi hjælpe dig forskellige typer af opgaver, såsom:

Vi har også mange års erfaring med at stå for hele entreprisen. Her sørger vi naturligvis for at varetage hele processen fra A-Z. Grundet vores størrelse, kan vi oftest tilbyde en konkurrencedygtig pris på hovedentreprisen. Som malerfirma i Vanløse kan vi assistere dig med opgaver i hele Københavnsområdet, blandt andet Valby, på Amager eller Frederiksberg.

Professionelt malerfirma i Vanløse

Hos os er tingene i orden. Vi er nemlig medlem af Københavns Malerlaug og Danske Malermestres garantiordning. Disse medlemskaber er din garanti for ordentligt malerarbejde og ordentlige forhold for vores ansatte. De giver os samtidig muligheden for at holde os opdateret på de nyeste metoder, teknikker og lignende inden for faget. Hos os får du en moderne maler, der har fingeren på pulsen, også hvad angår design, farver og andre præferencer.

Hos Peter Maler i Vanløse går vi detaljeret til værks uanset opgaven. Med grundighed og professionalisme leverer vi et tilfredsstillende resultat. Dette, kombineret med vores effektive arbejdsgange, gør, at vi hurtigt og problemfrit får klaret din opgave, uanset størrelsen eller kompleksiteten.

Indhent et godt tilbud på malerarbejde

Skal du bruge hjælp fra et malerfirma i Vanløse, der kan hjælpe med malerarbejde i dit hjem eller din virksomhed? Så henvend dig i dag. Vi tager gerne en snak om din opgave, og kommer med et uforpligtende tilbud. Vores mangeårige erfaring inden for malerfaget sikrer en kvalitetsfyldt og effektivt proces.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud