Udvendigt malerarbejde

Vælg en erfaren maler, når du skal have udført udvendigt malerarbejde

Eksperter i udvendigt malerarbejde

Hos Peter Maler Entreprise A/S har vi mange års erfaring med diverse maleropgaver, herunder udvendigt malerarbejde. Vi har mere end fire årtiers erfaring fra faget, og vi har siden dag ét haft et fokus på håndværk af højeste kvalitet. Vi er et lokalt malerfirma i Vanløse, og vi udfører maleropgaver i hele København, lige fra Amager, Frederiksberg og Valby. Vi kan eksempelvis hjælpe med følgende opgaver, når det gælder udvendigt malerarbejde:

Når du skal have udført udvendigt malerarbejde, er det vigtigt, at du benytter dig af en professionel maler. Der gælder nemlig særlige forhold, når man maler udendørs. Det kan blandt andet være temperatur, sollys, overflade og maling. Når du lader os stå for opgaven, garanterer vi et professionelt resultat, der holder i mange år.

Vi udfører alt i malerarbejde

Vores kompetencer spænder bredt. Vi kan således hjælpe med alle opgaver inden for malerfaget. Og når vi siger alle, så mener vi det. Vi har mange dygtige, faglærte malere i folden, der motiveres af at levere flotte resultater for vores kunder. Udover ovenstående opgaver inden for udendørs malerarbejde, kan vi også hjælpe med indendørs malerarbejde, eksempelvis trapper eller vinduer. Vi hjælper både private og erhverv i hele København.

Vi har med tiden udvidet vores repertoire til at indeholde kompetencer uden for malerfaget. Vi varetager derfor også hovedentrepriser, hvor vi styrer projektet fra start til slut og holder kontakt til alle relevante faggrupper, der skal ind over projektet. Med os om bord har du en stabil samarbejdspartner, der har forståelse for projektet som helhed og et ekstra fokus på overholdelse af tidsfrister.

Lad os hjælpe med dit næste malerprojekt

Er du på udkig efter en troværdig og pålidelig maler, der kan varetage din næste udendørs maleropgave? Så er du kommet til rette sted. Hos Peter Maler får du et malerfirma, der er medlem af Københavns Malerlaug og Danske Malermestres garantiordning. Så er du sikker på, at forholdene for de ansatte er i orden, og at kvaliteten er i top.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit projekt? Så kan du kontakte os på telefon 38 10 32 80 eller sende os en mail på kontakt@peter-maler.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, og så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud