Maler Frederiksberg

Skal du bruge en dygtig maler på Frederiksberg? Vi står klar til at hjælpe dig.

Malerarbejde af højeste kvalitet

Siden 1981 har vi hjulpet frederiksbergensere med malerarbejde af tip top kvalitet. Som lokal maler på Frederiksberg hjælper vi både private og erhvervskunder med at gøre deres boliger og virksomheder flotte og indbydende. Med over 40 år i branchen har vi tilegnet os en bred vifte af kompetencer, og du kan således være sikker på, at arbejdet er udført med den højeste kvalitet. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende opgaver:

Ønsker du hjælp fra erfarne malere til dit næste malerprojekt? Så kontakt os i dag. Som maler på Frederiksberg hjælper vi dig også gerne i Vanløse, Valby eller på Amager..

Entrepriseopgaver af alle størrelser

Som malerfirma har vi udvidet vores repertoire, så vi også varetager hovedentrepriser. Vi har både kontakter til de rette faggrupper samt kompetencerne til at sikre en hurtig og effektiv proces, hvor resultatet er i top. Ved entrepriseopgaver påtager vi os opgaven fra start til slut. Via en tæt og tydelig kommunikation med dig, sikrer vi, at du altid ved, hvor langt i forløbet vi er.

Vi går op i gode vilkår for vores ansatte og vores kunder. Derfor er vi naturligvis medlem af Københavns Malerlaug og Danske Malermestres garantiordning. Det er din forsikring på, at vi leverer kvalitetsarbejde, du bliver glad for, mange år frem. Vi er derfor det naturlige valg, når du mangler en maler på Frederiksberg.

Kontakt din lokale maler på Frederiksberg

Ring til os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud