Maling af trappeopgang

Maling af trapper og opgange i hele Storkøbenhavn

Skal opgangen males?

Er din trappeopgang træt og trænger til en opfriskning? Peter Maler Entreprise A/S tilbyder professionel maling af trapper og opgange i hele København. Vi tror på unikke løsninger, skræddersyet til hver enkelt ejendom, for at opnå de bedste resultater.

Uanset om det er i en boligforening, erhvervsbygning eller privat, står vi klar til at hjælpe. Med et konstant fokus på det gode håndværk kan vi hjælpe med at genopfriske din opgang.

Vi hjælper både private, virksomheder, institutioner og foreninger med ind- og udvendigt malerarbejde i hele København.

Dit professionelle malerfirma

Med over fire årtier i branchen har Peter Maler Entreprise A/S specialiseret sig i at levere maling og renovering af trappeopgange i højeste kvalitet. Med fokus på det gode håndværk og vores medlemskab i Københavns Malerlaug og Danske Malermestres garantiordning, er vi en oplagt samarbejdspartner når opgange skal males.

Vælg Peter Maler Entreprise A/S til din næste malerentreprise, hvor tradition møder innovation, og hvor hver detalje tæller. Vi forstår vigtigheden af detaljer i maling og anvender kun materialer af højeste kvalitet for at sikre langvarig holdbarhed og et tilfredsstillende resultat.

Få et tilbud på maling af trappeopgang

Indhent et uforpligtende tilbud på maling af jeres trapper og opgang. Vi står klar til at høre om jeres specifikke ønsker og behov, samt den helt rette rådgivning omkring opgaven.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80. Ellers kan du sende os en mail på kontakt@peter-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud