Maling af vinduer

Professionel maling af vinduer ude og indendørs

Få malet jeres vinduer

Er dine vinduer blevet matte og trænger til en opfriskning? Vi udfører professionel maling af vinduer i hele København. Vi skræddersyr hver opgave til den enkelte ejendom, sikrer de bedste resultater og bringer nyt liv til dine vinduer.

Hos Peter Maler Entreprise A/S kan vi bl.a. hjælpe med:

Vores dygtige håndværkere sikrer et flot og holdbart resultat med konstant fokus på kvalitetshåndværk. Vi står klar til at assistere med maling af dine vinduer, uanset om det er udendørs eller indendørs.

Med vores malerentrepriser tilbyder vi både ind- og udvendigt malerarbejde i hele København og er eksperter i maling af vinduer.

Maling og renovering

Med erfaring som malerfirma siden 1981, så har Peter Maler Entreprise A/S specialiseret sig i maling og renovering af vinduer i højeste kvalitet. Vores håndværk og medlemskab i Københavns Malerlaug samt Danske Malermestres garantiordning sikrer dig godt håndværk, når dine vinduer skal males.

Vælg altid et professionelt malerfirma når vinduerne skal maler. Vi anvender kun de bedste materialer for at sikre holdbarhed og et tilfredsstillende resultat.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af dine vinduer. Vi lytter til dine specifikke ønsker og behov, og tilbyder professionel rådgivning om dit projekt.

Du kan kontakte os på 38 10 32 80 eller sende en mail til kontakt@peter-maler.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så besvarer vi din forespørgsel hurtigst muligt.

Referencer

Gennem tiden har vi løst mange forskellige typer entrepriseopgaver, lige fra facaderenoveringer og renoveringer til udskiftning af tag og meget mere.

Entreprisesum: 2.000.000,00 kr
Entrepriseform: Hovedentreprise
Byggeperiode: August – Oktober 2018
Bygherre: A/B Asta Nielsen
Rådgiver: Abildhauge A/S

Beskrivelse:
Facader samt vinduesrenovering
Vi er i fuld gang med renovering af facade og vinduer, herunder maleristandsættelse af vinduer og facade.

Kundeudtalelser

Peter Maler Entreprise A/S har siden vores start i 1981 fået mange tilfredse kunder.
Det betyder meget for os at vores kunder melder tilbage. På baggrund af tilbagemeldingerne kan vi løbende forbedre os, så vi kan fortsætte med at være blandt de skarpeste i branchen.
Vi opfordrer derfor også dig til at give os en kommentar for arbejde udført af Peter Maler Entreprise A/S. På forhånd tak!

Hej Peter Maler

Vi har været meget tilfredse med hele processen angående tilbudsgivningen på sandblæsning, murerarbejde, malerarbejde og de forskellige håndværkere der udførte arbejdet. De havde en meget fin arbejdsdisciplin var gode at snakke med og meget omhyggelige,at vi også var meget helidige med vejret var jo kun et ekstra plus.

Spørgsmål: Vi har et problem, idet vi lige har opdaget nogle fine revner i trappen ud mod haven. Vi troede, at den epoxy behandlingen trappen fik skulle hindre det. Vi kan vel lige få besøg af murer, som kan se på det.

Svar: Hej Jens. Jeg sørger for at sende min murer over og se på det med det samme så det kan blive rette i en fart :o)

Hej Peter Maler.
Tak for et rigtig godt samarbejde i forbindelse med renoveringen af vores hus. Jeg vil bede dig om at give Dine folk et stort skulderklap. Flinke og dygtige folk som har udført et arbejde af høj kvalitet. Vi føler vi står med et helt nyt hus og glæder os hver dag vi kommer hjem til det færdige resultat. Vi kan kun varmt anbefale jer og jeres kvalitets arbejde.

Jan Kongebro
Disponent

Først og fremmest vil jeg bede Jer om at give Jeres folk et stort skulderklap

– alt kører snorlige, til tiden inden for budgettet, god kvalitet i arbejdet, ingen uheld, flinke og dygtige folk på pladsen og godt samarbejde med PJP

– meget andet kan man som bygherre ikke ønske sig :-)

Venlig hilsen

Thomas Rée

Medlem af

 
Københavns Malerlaug_komprimeret
logo-enrigtigmaler_komprimeret
SMV_Logo_CMYK_TransperantBG_komprimeret

Få et uforpligtende tilbud